QualiWare X profile image

QualiWare X

Fremover kommer QualiWare X til å bli utgangspunktet for alle løsninger levert av Qualisoft. QualiWare X er en altomfattende og transformativ løsning for Smart Architecture Management.


Transformer virksomheten din med QualiWare X

QualiWare X består av et sett av visjonære verktøy, metoder og tjenester som kan brukes til å håndtere komplekse organisatoriske utfordringer innen Enterprise Architecture, Business Process Management, Quality Management, Asset Management samt Governance, Risk & Compliance.

 

NeXt generation enterprise management system

Det som virkelig skiller QualiWare X fra lignende løsninger, er at det er et altomfattende verktøy. Det betyr at du får et multifunksjonsverktøy som er fullt integrert i en helhetlig løsning. QualiWare X har en åpen og fleksibel arkitektur som gjør det mulig å drive smidige forbedringsprosesser gjennom en enhetlig visning av prosesser og informasjon.

Med QualiWare X får du en komplett 360-visning av organisasjonen din, slik at du kan koble strategiske prosessmodeller med operasjonelle modeller som RPA og fysiske roboter. Dermed kan du løfte det eksisterende og reaktive kvalitetsstyringssystemet og heller bygge et fremtidsrettet Enterprise Management System.

Altfor ofte blir strategiske tiltak opprettet som frittstående dokumenter som ikke lagres i styringssystemet. Dette resulterer i tap av data, informasjon og innovasjon. QualiWare X, derimot, er en løsning som gjør at du kan se din virksomhets økosystem, kundereiser, parallelle verdikjeder og integrerte verdikjeder i én samlet løsning.

QualiWare X kan leveres som Software-as-a-Service (SaaS), som skyløsning, hybrid-sky og «on-premises».

VIDEO: Presentasjon av QualiWareX

Transform your Business with QualiWare X from QualiWare on Vimeo.

Fra strategi til utførelse

Noen av løsningene som kan leveres med QualiWare X:

Løsninger for forretningsarkitektur:

Et robust EA-verktøy bør tillate en grundig analyse av organisasjonsmessige realiteter, som bidrar til:

  • Raskere implementering og mer presis kontroll over endringsprosesser
  • Bedre utnyttelse av eksisterende informasjon og informasjonssystemer
  • Økt kommunikasjon og effektivitet mellom organisasjonsenheter og IT
  • Oppnåelse av visjonære mål

Støtter alle oppgaver relatert til Enterprise Architecture, for eksempel;

  • Stort rammeverk med omfattende notasjonsstøtte.
  • Avanserte analyse- og rapporteringstjenester, som også innehar full støtte for GDPR.
  • Holistisk syn på visualisering av avhengigheter i en virksomhet – dette er en moderne styringsmotor som sikrer at dokumenter leses, prosesser godkjennes, endringsforespørsler håndteres og mye mer.

Governance, Risk & Compliance:

QualiWare X er en nøkkelklar standardløsning som er designet for å hjelpe deg med å administrere og forbedre virksomheten din fra dag én.

Løsningen støtter avansert styring av arbeidsflyt for prosesshåndtering, endringsforespørsler, avvik, problemer, ulykker, klager og ideer. Komplet med revisjonsprogram, heatmaps, dekningsplaner og atferdsanalyse som en del av standardløsningen.

Business Process Management:

Skreddersydd for prosessdokumentasjon og kommunikasjon. Alle relevante notasjoner er tilgjengelige, og avansert rollestyring sørger for at de riktige prosessene er tilgjengelige og sendt til de riktige personene, hvor og når de trenger det.

Inkluderer høringsrunder, godkjennelser, abonnement, lesebekreftelse med mer.

Digital tvilling av en organisasjon:

QualiWare lar deg modellere både virtuelle og fysiske komponenter.

Organisasjoner blir stadig mer avhengige av kontinuerlig intelligens for å forbli levedyktig. Når du navigerer i komplekse og usikre forretningsmiljøer kan bruken av en digital tvilling for diagnostiske og prognostiske formål kan være til stor nytte - akkurat som det har vært for komplekse maskiner.

En Digital Twin går i loop fra det fysiske til det virtuelle og tilbake igjen, noe som gjør det mulig å lage og implementere strategiske tiltak. Det kan hjelpe deg med å oppdage kundeadferdsmønstre du kan reagere på, organisatoriske svar på brudd på personvern og til å utvikle fremtidsscenarier (Huntley, 2018).

Business Operating System:

Bruk et bedriftsoperativsystem (BOS) for å finne ut hvor nye vekstorienterte initiativ, for eksempel digital virksomhet eller forretningstransformasjon, kan lanseres. Berik også eksisterende styringssystem med sanntidsdata fra fysiske roboter og applikasjoner.

Definert som leder av Gartner

QualiWare har flere ganger blitt nominert som leder i Gartners Magic Quadrant.

Gartner definerer en leder i sine Magic Quadrants som en leverandør som blant annet "demonstrerer tydelig støtte for å levere virksomhetsresultatdrevet EA, modellering og analyse. Slike leverandører viser også en klar visjon om retning og modning av EA-disiplinen, samt dens relevans for digital virksomhet i dag og i fremtiden. "

Ved hjelp av vår samarbeidsplattform, med støttede og dedikerte brukergrensesnitt, kan disse helhetlige visningene gjøre det mulig for våre kunder å informere og involvere de rette medarbeiderne til rett tid. Ved hjelp av QualiWare kan organisasjoner modellere og kommunisere hele prosessen, fra idégenerering til investeringsplanlegging og utførelse. Ved å gjøre dette, lukker vi gapet mellom strategien og utførelse. For å forbedre beslutningsprosessen videre, støtter samarbeidsplattformen styring av arbeidsflyt og atferdsanalyse av sine brukere.

Skaper positiv endring

Qualisoft er QualiWares eneste partner i Norge, og vi hjelper kundene med å få innsikt og oversikt de trenger for å skape positiv forandring i sin virksomhet. Våre kunders suksess er en av våre største drivkrefter.

Lær mer om oss her

Enabling Positive Change

Copyright © Qualisoft 2021