Vi styrker laget i Tigerstaden

Qualisoft styrker Oslo-teamet

Én av Qualisoft sine verdier er nærhet, og vi arbeider aktivt for kunde- og markedsnærhet. I løpet av sommeren har vi derfor styrket vårt Oslo-kontor med tre nyansettelser.

nyansatteoslo.jpg

Iselin Sema Nordal er nyutdannet med en M.Sc. i International Business & Politics fra Handelshøyskolen i København. Ved siden av studiene har hun de siste fem årene jobbet med prosesskartlegging, effektivisering og digitalisering i Telenor Global Wholesale, innenfor roaming.

Iselin har også hatt praktikantopphold ved Norges Ambassade i København, hvor hun har jobbet med næringsfremme og politisk rapportering og vært aktiv i flere studentorganisasjoner.

I Qualisoft vil Iselins viktigste oppgave være å hjelpe våre kunder med å skaffe oversikt og innsikt slik at vi sammen kan skape positiv forandring.  

Eirik Børke har mer enn 23 års erfaring fra IT-bransjen, senest med informasjonssikkerhet hos nLogic. Han har omfattende kunnskap innenfor ulike forretningsområder, slik som produktutvikling, innovasjon, salg og innkjøp.

-Med sin brede og solide erfaring fra EVRY, InfoCare, Synergi og Netpower er Eirik godt rustet til å gi våre kunder strategisk så vel som operasjonell beslutningsstøtte. Eirik er derfor er en svært viktig ansettelse for oss, forteller Tore Rasmussen, daglig leder i Qualisoft.

James Bell Ocampo har 14 års erfaring fra telecombransjen fra forskjellige posisjoner i det som i dag er Get TDC. James har en bachelor i IT-ledelse og Executive master programmer i International management og Strategisk forretningsutvikling & innovasjon fra BI. Han er svært dyktig til å drive prosesser fremover, koble forretning til IT og teknologi, samt å forstå businessen. Han kommer fra en stilling som «Head of IT Service Delivery» hos en av Norges største digital-tv- og bredbåndsselskap, der James har hatt ansvar for IT portefølje- og teststyring, samt endrings- og prosjektledelse. James har hatt en viktig rolle i digitaliseringsarbeidet som er gjennomført i Get TDC de siste årene.

James vil tiltre sin stilling i Qualisoft 9. oktober. Han ser frem til å gjøre våre kunder proaktive fremfor reaktive, gjennom å bidra til strategi, prosessforbedringer og problemløsning.

- Vi er glade for å kunne ønske Iselin, Eirik og James velkommen til Qualisoft og ser frem til en spennende høst i Tigerstaden! 

Enabling Positive Change

Copyright © Qualisoft 2022