En spennende fremtid

arribatec

Det går snart mot slutten av 2020, noe de fleste av oss kanskje gleder oss over etter året som har vært, og nytt år vil også si nye muligheter! Vi har tjuvstartet på mulighetene det nye året vil bringe med seg, og kan meddele at vi går en spennende fremtid i møte! Onsdag 2. desember ble det nemlig kjent at Arribatec Solutions ASA har signert en intensjonsavtale om å kjøpe Qualisoft AS.

I snart 27 år har vi holdt på for oss selv, med et par nedturer og spesielt de siste tre årene en flott opptur. Vi er stolte over hvor langt vi har kommet og alt vi har opparbeidet oss. Nå er det tid for nye eventyr, og vi gleder oss til å fortsette reisen videre med Arribatec de neste 27 årene, fremdeles med QualiWare som en viktig brikke.

«Vi har lenge vært i dialog med Arribatec og de kommer nå inn på eiersiden. Vi har her funnet en partner og eier som kan gi våre medarbeidere og kunder langsiktig trygghet, og ikke minst nye muligheter»

Tore Rasmussen, CEO, Qualisoft AS

Arribatec er et globalt programvare- og konsulentselskap med hovedkontor i Oslo. Med over 300 ansatte og kontorer i 11 land vil det bety at vi blir del av et stort nettverk med mange spennende muligheter.

«Qualisoft vil være en viktig brikke for at vi skal kunne levere enda bedre og komplementære løsninger»

Per Ronny Stav, CEO, Arribatec Solutions ASA

Som leverandør av integrerte digitale forretningsløsninger med kjernekompetanse fokusert rundt ERP, system integrasjon og CPM, har Arribatec siden 2015 hjulpet sine 400+ kunder i 25 land med å oppnå konkurransefortrinn gjennom innovativ bruk av IT.

Qualisoft kommer til å fortsette å operere som før, med eget merkenavn og ansatte, men med Arribatec på eiersiden og enda flere løsninger og muligheter i baklomma. Dette er også en ypperlig mulighet for oss til å tilegne oss ny kompetanse og intensivere veksten de neste årene.

«Dette vil gjøre det mulig å få til integrasjoner vi ikke har hatt mulighet til å få til tidligere»

Anna Eiken Stangeland, Senior Business Consultant, Qualisoft AS

I tillegg til alle mulighetene som åpner seg innenfor integrasjoner, visualiseringer og tilgang til flere fageksperter, vil vi fremover jobbe mye med å etablere bransjespesifikke (best practice) Process Framework for Arribatec sine ERP løsninger og en helhetlig standard virksomhetsarkitektur som dekker hele Arribatec sin SolaaS (Solution as a Service).

Men hva vil dette si for våre kunder? Bare fordeler og nye muligheter. Fremover vil vi ha mulighet til å tilby enda flere og bedre løsninger og tjenester. Både i inn- og utland.

«Utover de eksisterende markeder Qualisoft opererer i i dag så åpner deg seg nå en lang rekke nye muligheter hvor vi kan få til fantastiske ting sammen, og vi gleder oss til å være med på reisen!»

Kuno Brodersen, CEO, QualiWare Aps

 

 

Enabling Positive Change

Copyright © Qualisoft 2022