Aktuelt

Nyheter, bransjestoff og fagartikler vi leser og liker. 

Nyheter, bransjestoff og fagartikler vi leser og liker. 

As we continue to grow we are in constant need of new talent, and today 5 new colleagues finishes their first week of training! We are thrilled to welcome this bunch to our team. We have embarked on an exciting journey, and their talent, enthusiasm and fresh ideas will be invaluable for us!

Mer

Lars Hyggen og Tore Rasmussen

Å bidra til verdiskapning hos våre kunder er det som driver oss. Med en unik kombinasjon av kompetanse, metode og verktøy har Qualisoft i over 25 år hjulpet virksomheter med å ta gode beslutninger og sikre en god verdiskapning.

Mer

Har du lyst til å bidra i et interessant og svært fleksibelt utviklingsteam? Vi søker nå frontend/backend og fullstack utviklere til våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Mer

arribatec
Det går snart mot slutten av 2020, noe de fleste av oss kanskje gleder oss over etter året som har vært, og nytt år vil også si nye muligheter! Vi har tjuvstartet på mulighetene det nye året vil bringe med seg, og kan meddele at vi går en spennende fremtid i møte! Onsdag 2. desember ble det nemlig kjent at Arribatec Solutions ASA har signert en intensjonsavtale om å kjøpe Qualisoft AS.

Mer

Alt tyder på at kravene for miljø og utslipp vil bli strengere i tiden som kommer; tiden er inne for å jobbe proaktivt, ikke reaktivt.

Mer

Del dine tanker om hva som er viktig innen BPM-fagområdet.

Mer

Hvis en prosess ikke er velfungerende i dag, vil heller ikke RPA fungere optimalt for denne prosessen. Det er ett av læringspunktene fra ny NHH-forskning på robotisering i DFØ.

Mer

En helhetlig og systematisk tilnærming til kundereiser har aldri vært viktigere.

Mer

kompetansesenter prosess Qualisoft
Et solid virkemiddel for effektivt prosessarbeid.

Mer

Tradisjonen tro deltok Qualisoft og QualiWare på Gartner EA & Technology Innovation Summit i London 22. og 23. mai. Denne gangen med eget innlegg om hvordan man kan bruke machine learning til å transformere håndtegnede diagrammer til EA innhold i verktøyet vårt.

Mer

Dagens kvalitetssystemer er i stor grad fokusert på å dokumentere samsvar med ISO-standarder.

Mer

Det er spørsmålet dagens ledere bør spørre seg oftere.

Mer

Qualisoft ønsker RPA velkommen inn i fremtidens styringssystem
Robotteknologiens raske utviklingstakt har skapt frykt for en nært forestående «robokalypse». Mange er redde for at roboter eller programvare designet for å utføre regelbasert arbeid (RPA) vil ta over jobbene våre. Qualisoft deler ikke denne frykten. Vi ønsker robotene velkommen inn i de prosessorienterte styringssystemene vi lager. Dette for å realisere flere gevinster for våre kunder.

Mer

Årets første digitale happening, Software 2018, går straks av stabelen. Mini-foredrag om fremtidens styringssystem er blant det du kan oppleve på Qualisoft-standen.

Mer

Qualisoft deler Gartners Tech trender 2018
Hvert år presenterer analyseselskapet Garner sin topp 10 liste over strategiske teknologitrender. Dette er strømninger Gartner mener har potensielt store innvirkninger på organisasjoner enten på forretningssiden, i IT-landskapet eller i forhold til kunder. Vi oppsummerer de 10 teknologiske trendene du må holde øynene åpne for i 2018.

Mer

modell av Fremtidens styringssystem. Qualisoft og QualiWare
Det holder ikke lenger å være i samsvar med lover og regler. Virksomheter må gå lengre enn det. De må gå beyond compliance.

Mer

Vinnerne av årets kvalitetsleder 2017 var begge Qualisoft kunder NFKR
Hva har de to prisvinnerne til felles? Et styringssystem basert på QualiWare, selvfølgelig. Qualisoft gratulerer Hilde Bjørkedal Evensen fra Avinor og Inge Brigt Aarbakke fra Aarbakke AS med de gjeve seirene!

Mer

Qualisoft styrker Oslo-teamet
Én av Qualisoft sine verdier er nærhet, og vi arbeider aktivt for kunde- og markedsnærhet. I løpet av sommeren har vi derfor styrket vårt Oslo-kontor med tre nyansettelser.

Mer

Kan en CPO (Chief Process Officer) være en uavhengig stemme for å sikre at bedriftens mål realiseres, at prosessforbedringer er kontinuerlige og at compliance måles?

Mer

EU flagg
Den nye personvernforordningen fra EU blir norsk lov fra 2018, og vil få store konsekvenser for de aller fleste virksomheter. De som tilpasser seg de nye reglene på en fornuftig måte vil ikke bare oppleve begrensninger, men også muligheter.

Mer

Det sies at vi er inne i den fjerde industrielle revolusjon. Men hva betyr dette egentlig, og hva vil det bety for bedrifter og deres operasjoner? Lise Lillebrygfjeld Halse ved Høgskolen i Molde gir noen svar her.

Mer

Capabilities er et ord som ofte brukes av både prosesskonsulenter, virksomhetsarkitekter og andre som arbeider med å forbedre en virksomhet.

Mer

Fra prosesseier til prosessvakt?
I mange virksomheter sliter prosesseiere med dårlig mandat, lite myndighet og silotankegang, noe som fører til lite ansvar og lav motivasjon. Kan en omdøping av rollen føre til nytt tankesett og bedre resultat?

Mer

Enterprisearkitektur og digitaliseringsstrategi
Fem gode råd til dem som skal implementere IT-strategi.

Mer

IT in energy companies
start by creating a common enterprise model accurately - show how IT-systems are supporting business processes - identify the need for process information and data.

Mer

Odense University Hospital
How digital solutions will be for all, to all, between all, everywhere – always at the new Odense University Hospital.

Mer

Anita Krohn Traaseth
Anita Krohn Traaseth har gjennomført store endringsprosesser i flere selskaper, blant annet i HP Norge og nå i Innovasjon Norge. Hun mener endringsledelse er vanskelig av kun én hovedårsak.

Mer

Business Intelligence
Dataforeningens faggruppe Business Intelligence & MDM i Bergen søker ildsjeler

Mer

Technology as a Means to Sustain Medical Innovation
Application Portfolio Management can serve as a highly useful methodology for healthcare organizations.

Mer

Enabling Positive Change

Copyright © Qualisoft 2021