Aktuelt

Nyheter, bransjestoff og fagartikler vi leser og liker. 

Nyheter, bransjestoff og fagartikler vi leser og liker. 

Qualisoft deler Gartners Tech trender 2018

Hvert år presenterer analyseselskapet Garner sin topp 10 liste over strategiske teknologitrender. Dette er strømninger Gartner mener har potensielt store innvirkninger på organisasjoner enten på forretningssiden, i IT-landskapet eller i forhold til kunder. Vi oppsummerer de 10 teknologiske trendene du må holde øynene åpne for i 2018.

Mer

modell av Fremtidens styringssystem. Qualisoft og QualiWare

Det holder ikke lenger å være i samsvar med lover og regler. Virksomheter må gå lengre enn det. De må gå beyond compliance.

Mer

Vinnerne av årets kvalitetsleder 2017 var begge Qualisoft kunder NFKR
Hva har de to prisvinnerne til felles? Et styringssystem basert på QualiWare, selvfølgelig. Qualisoft gratulerer Hilde Bjørkedal Evensen fra Avinor og Inge Brigt Aarbakke fra Aarbakke AS med de gjeve seirene!

Mer

Kan en CPO (Chief Process Officer) være en uavhengig stemme for å sikre at bedriftens mål realiseres, at prosessforbedringer er kontinuerlige og at compliance måles?

Mer

EU flagg
Den nye personvernforordningen fra EU blir norsk lov fra 2018, og vil få store konsekvenser for de aller fleste virksomheter. De som tilpasser seg de nye reglene på en fornuftig måte vil ikke bare oppleve begrensninger, men også muligheter.

Mer

Det sies at vi er inne i den fjerde industrielle revolusjon. Men hva betyr dette egentlig, og hva vil det bety for bedrifter og deres operasjoner? Lise Lillebrygfjeld Halse ved Høgskolen i Molde gir noen svar her.

Mer

Capabilities er et ord som ofte brukes av både prosesskonsulenter, virksomhetsarkitekter og andre som arbeider med å forbedre en virksomhet.

Mer

Fra prosesseier til prosessvakt?
I mange virksomheter sliter prosesseiere med dårlig mandat, lite myndighet og silotankegang, noe som fører til lite ansvar og lav motivasjon. Kan en omdøping av rollen føre til nytt tankesett og bedre resultat?

Mer

Enterprisearkitektur og digitaliseringsstrategi
Fem gode råd til dem som skal implementere IT-strategi.

Mer

IT in energy companies
start by creating a common enterprise model accurately - show how IT-systems are supporting business processes - identify the need for process information and data.

Mer

Odense University Hospital
How digital solutions will be for all, to all, between all, everywhere – always at the new Odense University Hospital.

Mer

Anita Krohn Traaseth
Anita Krohn Traaseth har gjennomført store endringsprosesser i flere selskaper, blant annet i HP Norge og nå i Innovasjon Norge. Hun mener endringsledelse er vanskelig av kun én hovedårsak.

Mer

Business Intelligence
Dataforeningens faggruppe Business Intelligence & MDM i Bergen søker ildsjeler

Mer

Technology as a Means to Sustain Medical Innovation
Application Portfolio Management can serve as a highly useful methodology for healthcare organizations.

Mer

Enabling Positive Change

Copyright © Qualisoft 2018